jeep

JEEP COMPASS - MOTIVISAN INOVACIJAMA

Novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid S obogaćen je novim tehnologijama i prefinjenim detaljima. U standardne karakteristike spadaju novi 10,1-inčni inteligentni Uconnect™ informaciono-zabavni sistem sa navigacijom, digitalna instrument tabla od 10,25 inča, automatsko podizanje vrata prtljažnika, novi aluminijumski točkovi od 19inča, redizajnirani vrhunski LED farovi, uz električna sedišta sa memorijskim uloškom, koji se prilagođava telu i daje maksimalnu udobnost.


DIGITALNA INSTRUMENT TABLA OD 10,25"

Novi Uconnect™ inteligentni infotainment sistem ima 10,1-inčni displej sa Ultra HD rezolucijom i može da se pohvali najinovativnijim operativnim sistemom koji je ikada instaliran na Jeep® sa pet puta bržim procesorom. Navigacija je neposrednija, jednostavnija i intuitivnija. Možete da prilagodite interfejs, pristupite aplikacijama tako što ćete birati između omiljenih i kreirati do 6 različitih korisničkih profila. Osim toga, integrisan je i "Hey Jeep®", glasovni pomoćnik* koji vam omogućava da komunicirate sa automobilom koristeći tehnologiju prepoznavanja glasa.Nova instrument tabla sa 10,25 ″ Full HD i digitalnim ekranom u boji vam omogućava pregled više od 20 funkcija sa informacijama o vozilu i kreiranje 5 različitih menija koji se mogu podešavati.Novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid opremljen je najnovijim bezbednosnim i sigurnosnim sistemima za najbolji mogući utisak u vožnji. Kao što je Prilagodljivi tempomat (ACC), koji može da vam održava brzinu i prilagođava je brzini vozila ispred vas.Premium sedišta su električno podesiva do 8 različitih pozicija i imaju memorijski uložak, koji se automatski prilagođava za najbolju ergonomiju i obezbeđuje najudobniju vožnju. Novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid S omogućava vam da doživite svaku avanturu u potpunom komforu.
NOVI DIZAJN ENTERIJERA

Novi enterijer ima najsavremeniji dizajn koji nudi estetiku bez premca i bolju udobnost.


VIŠE PROSTORA - VIŠE DŽIPA

Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid može da se pohvali enterijerom sa čistijim, oštrijim linijama, a kapacitet za smeštanje je više nego udvostručen, sa 2,8L na 7,2L, što je savršeno za svakodnevne avanture. Osim toga, vrhunski materijali, instrument tabla i završne obrade sedišta daju ovom kompaktnom terencu prepoznatljiv stil.NOVA TEHNOLOGIJA


10.1" UCONNECT™ INFORMATIVNO-ZABAVNI SISTEM

HEY JEEP®

UCONNECT™ SERVISI SA INTEGRISANIM ALEXA GLASOVNIM SERVISOM

Za još zabavnije, bezbednije i impresivno iskustvo vožnje, Jeep® Compass 4ke Plug-in Hibrid karakteriše najsavremenija tehnologija. Novi inteligentni 10,1” Uconnect™ infotainment sistem, „Hey Jeep®” glasovni asistent i vaš kućni asistent su uključeni u Mi Wi-Fi paket.Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid je prvi Jeep® koji ima glasovnog pomoćnika ugrađenog u novi inteligentni Uconnect™ infotainment sistem. Samo recite "Hey Jeep®" i počnite da razgovarate sa automobilom kako biste podesili klimu, promenili muziku, postavili odredište i još mnogo toga.
Zahvaljujući Uconnect™ servisu i My Uconnect™ aplikaciji možete upravljati svojim automobilom čak i sa daljine. I novi Jeep® Compass 4xe Plug-in hibrid ima nove potpuno integrisane funkcije kao što je My Wi-Fi*** paket, koji vam omogućava da direktno razgovarate sa Alexa Voice Service* i bezbedno kreirate liste, naručujete hranu, obavljate kupovinu i upravljate kućnom automatskom tehnikom iz automobila.

AUTOMATSKO "OVER THE AIR" AŽURIRANJE SOFTVERA 

NAPUNITE PAMETNI TELEFON BEŽIČNIM PUNJAČEM

E-USPORAVANJE

Novi inteligentni infotainment sistem Uconnect™ u Jeep® Compass 4xe Plug-in hibridu se automatski ažurira direktno iz aplikacije My Uconnect™, zahvaljujući novoj funkciji "Over the Air" *.

*Usluga dostupna uz pretplatu
Sa Jeep® Compass 4xe Plug-in hibridom možete puniti svoj pametni telefon bez kabla pomoću postolja za bežično punjenje*. Samo postavite uređaj na postolje ugrađeno u centralnu konzolu i svetlo će pokazati nivo napunjenosti.

*kompatibilan sa uređajima za bežično punjenje
Sistem e-Usporavanja se automatski aktivira kada se otpusti papučica gasa, što omogućava povraćaj energije tokom usporavanja, čak i kada se ne koristi papučica kočnice. Regenerativno kočenje maksimalno vraća energiju kada se otpuste papučice gasa i kočnice i pomaže u generisanju veće količine struje koja se prenosi u baterije.
BESKOMPROMISNE PERFORMANSE

Jeep® je ponovo izumeo pogon na sva četiri točka, kombinujući vuču 4x4 sa električnim pogonom. Performanse se ponovo povećavaju uz smanjenje potrošnje goriva i emisija.


ODABERITE SVOJ STIL


Izaberite režim vožnje koji vam odgovara.

HYBRID koristi oba motora, ELECTRIC koristi samo elektromotor, E-SAVE održava bateriju u napunjenom stanju tako što povećava efikasnost autonomnih sistema za punjenje.

DO:


240KS

Kombinovana snaga 

7.3 SKUNDE

Ubrzanje 0-100 km/h

4x4

Uvek zagarantovan // Uvek spremanwww.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x