Izjava o odgovornosti

Autogarant ceni vaše interesovanje za naše proizvode i posetu internet stranici. 

ZAŠTITA PODATAKA

Kada koristite naše usluge, možda ćete morati da unesete lične podatke. Pružanje ovih informacije je dobrovoljno. Vaši lični podaci će se koristiti samo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“ br. 87/2018 ) i i Opštom Uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (EU 2016/679) (u daljem tekstu GDPR) kada je to primenjivo, a u svemu u skladu sa Politikom privatnosti i Politikom o kolačićima objavljenim na ovoj internet stranici.

Lični podaci koji popunite na internet stranici se koriste kao deo procedure za kontaktiranje I kako bi se procesirao Vaš zahtev. Procesiranje i korišćenje Vaših podataka radi konsultacija, reklamiranja i istraživanja tržišta se radi samo uz Vašu saglasnost u skladu sa Politikom privatnosti.

Ako prilikom davanja saglasnosti za svrhe navedene iznad, takođe date dozvolu da se Vaši podaci koriste od strane ostalih organizacija ili trećih lica, Vaši podaci će možda biti preneti njima. Ako to nije slučaj, Vaši podaci neće biti preneti trećima. Uslove prenosa podataka trećim licima možete pronaći u delu Politika privatnosti.

AUTORSKA PRAVA

Internet stranica i svi njeni delovi predstavljaju zaštićenu intelektualnu tvorevinu Autogarant DOO, koja je izražena u digitalnoj formi.

Kao takva ona predstavlja predmet zaštita intelektualnih prava koji je regulisan Zakonom o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011, 119/2012, 29/2016 - odluka US i 66/2019), te će svako lice koje ukloni ili izmeni elektronsku informaciju o pravima, ili stavi u promet, uveze, emituje, neovlašćeno objavi, zabeleži, umnoži ili javno saopšti na bilo koji način, u celini ili delimično delove ove intelektialne tvorevine, kazniti za privredni prestup i odgovarati za naknadu štete koju načini vlasniku intelektualne tvorevine.

Autogarant DOO je nosilac prava patenta, pravo intelektualne svojine, industrijska svojina, žiga, know how, industrijski dizajn koji se koristi na predstavljenoj internet stranici.

GARANCIJA, ODGOVORNOST

Informacije na ovoj internet stranici su pružene u „datom obliku“ i bez garancije bilo kakve vrste, izražene ili implicirane, uključujući (ali nije ograničeni na) bilo kakvu impliciranu trgovačku garanciju. Iako verujemo da su pružene informacije tačne, one mogu sadržati određene greške. Ni u kom slučaju Autogarant neće biti odgovoran za bilo kakvi specijalnu, indirektnu ili posledičnu štetu koja ima veze sa ovim materijalom, osim ako je uzrokovana nemarom ili namernim pogrešnim rukovanjem.

ZAŠTITNI ZNAKOVI

Osim ako je drugačije naznačeno, svi zaštitni znakovi na ovoj internet stranici su podložni propisima o zaštitnim znakovima, uključujući, oznake, nazive modela, logoe i ambleme.

KORIŠĆENJE FACEBOOK DODATAKA

Jedna od funkcija internet prisustva je da koristi dodatke za socijalne mreže, od mreža kao što je facebook.com, kojima rukuje Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Ovi dodaci su označeni Facebook logom.

Kada pristupite Autogarant internet stranici, vaše pregledač uspostavlja direktnu vezu sa Facebook serverima. Sadržaj dodataka se prenosi od strane Facebook direktno u vaš pregledač, koji potom integriše u internet stranicu.

Integracija dodataka uzrokuje da Facebook prima informacije kojima ste pristupili na odgovarajućoj strani Autogarant internet stranice. Ako ste se prijavili sa Facebook nalogom, biće u stanju zabeležiti vašu posetu na vaš Facebook nalog. Molimo vas obratite pažnju da se razmena ovih informacija već dešava kada posetite našu internet stranicu, bez obzira da posedujete dodatak ili ne. Ako posedujete dodatak, akcije kao što je pritiskanje „Like“, odgovarajuće informacije se šalju direktno u Facebook sa vaše pretraživača i tamo čuvaju. Možete pronaći informacije o svrsi i obimu akvizicije podataka kao i tome kako se podaci procesiraju i koriste od strane Facebook, zajedno sa pravima i dodatnim podešavanjima koja štite vašu privatnost, u Facebook napomenama o zaštiti podataka (http://www.facebook.com/policy.php).

Ako ne želite da Facebook prikuplja podatke o vašem internet prisustvu, morate se odjaviti sa Facebook stranice pre posete Autogarant internet stranici.

www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x