KOLAČIĆI I INTERESOVANJA-ZASNOVANA NA OGLAŠAVANJU

Kakvo oglašavanje na osnovu interesovanja vodi AG? 

Mi personalizujemo internet stranicu AG-a i učestvujemo u internet programima reklamiranja koji prikazuju reklame u vezi naših automobila na ostalim nepovezanim internet stranicama. Mi prilagođavamo i personalizujemo ovo reklamiranje vašim interesima na osnovu informacija o vašim aktivnostima, kao što su radnje koje vršite kada posetite naše internet stranice i kada posećujete stranice koje prikazuju ostale reklame.

Kako AG koristi kolačiće i ostale digitalne markere i sprovodi reklamiranje na osnovu interesovanja?

Mi koristimo tehnologije kao što su kolačići, web znakovi, pikseli i ostale tehnologije kako bi sakupili informacije o tome kako se korisnici kreću našom internet stranicom i reaguju na naše promotivne ponude.

Mi i naši provajderi usluga koristimo "kolačiće" i ostale digitalne markere kada korisnik koristi našu internet stranicu kako bi identifikovali vaš program za surfovanje internetom, ne vas lično, svaki put kada pristupite našoj internet stranici. Kolačići nam govore koje strane posećujete i koliko često. Mi koristimo te informacije kako bi povećali korisnost naše internet stranice - primarno zbog tehničkih razloga, kao što je bolja navigacija stranicom. Osim toga, koristimo dodatke za internet stranice koji skladište informacije u vašem lokalnom pregledaču kako bi bolje shvatili analitiku internet stranice. Ove informacije se obrišu kada zatvorite vaš pregledač.

Naša internet stranica takođe koristi kolačiće i piksel fajlove (male fajlove sa slikama) kako bi upravljala internet reklamnim programima. Kolačići i piksel fajlovi prate vaš pretraživać kako bi uvek bili prepoznati kada pristupite ostalim internet stranicama. Naš sistem upravljanja reklamiranjem omogućava korišćenje ovih piksel fajlova i kolačića kako bi nam pružio informacije o reklamiranju kada pristupite našoj internet stranici. Takođe koristimo piksel fajlove kako bi odredili kada ste otvoritili promotivnu ponudu i ostale interakcije vezane za tu promotivnu ponudu, na primer, kada kliknete na ponuđeni link. Ovi piksel fajlovi su obično validni određeni broj dana i omogućeni su od strane provajdera menadžmenta naših reklama.

Zašto AG sprovodi reklamiranje na osnovu interesovanja?

Mi verujemo da reklamiranje na osnovu interesovanja, koje je skrojeno vašim interesima, je od veće pomoći i značaja za vas. Mi koristimo informacije prikupljene tokom vaše interakcije sa našom internet stranicom i ostalim nevezanim internet stranicama kako bi shvatili našu publiku i poboljšali vaš pristup novim proizvodima i uslugama koje su najvažnije za vaše interesovanje.

www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x