fiat

PANDA - NOVA PONUDA: 40 GODINA USPEŠNE TRADICIJE

DRUGAČIJI IZGLED, PRAVA SUŠTINA PANDE.

Sve najnovije verzije Pande nose sa sobom prepoznatljive stilske detalje, ali istinski Panda DNK je neizbežan: praktičnost, funkcionalnost i zabava.


O S V E Ž E N    I Z G L E D


CROSS


SPORT


LIFE


Panda gama pokazuje svoj svestraniji stav. Prepustite se slobodi uz nove modele Panda Cross i City Cross. Budite pametni i odvažni i uvek sa PandomRođen za igrača, uvek u potrazi za zabavom. Novi Panda Sport je najmlađi član porodice, sa puno stila, karaktera, nezaustavljivog duha.Urbano vozilo puno talenata: uđite u Panda Life svet i otkrijte funkcionalnu, društvenu i radosnu stranu ovog legendarnog gradskog automobila.
M O Ć    R A Z N O V R S N O S T I


Panda gama sadrži čitav niz opcija motora koje možete izabrati: Hybrid 1.0 GSE 70KS i 0.9 70KS CNG TwinAir, kao i benzinski motor 0.9 85KS TwinAir 4x4. Izaberite svoj motor i uživajte u vremenu sa svojom novom Pandom.


HYBRID

CNG

4x4

Hybrid motor 1.0 GSE 70KS, dostupan u Panda ponudi, omogućava vam vožnju i kretanje na mnogo pogodniji i ekološki pihvatljiviji način. Ne samo da smanjuje CO2 emisiju do 30%*, već omogućava pogodnosti za parking mesta i poreske olakšice**. Danas je ušteda novca i poštovanje životne sredine mnogo lakše uz Pandu.

*Prema NDc2 homologaciji u odnosu na prethodni 1.2 benzinski motor.

** Prema lokalnom zakonodavstvu.

Još jedan prikladniji Panda izbor za vas: 0.9 70KS CNG TwinAir motor. Zahvaljujući prirodnom gasu (metanu) ovaj motor vam omogućava uštedu na troškovima goriva i potrošnji, istovremeno smanjujući emisiju štetnih gasova. Kao održiviji izbor u poređenju sa benzinskim motorima, takođe vam pomaže da izbegnete saobraćajne blokade i pruža vam veću slobodu kretanja i mogućnost prelaska na konvencionalno gorivo kad god želite. CNG motori takođe imaju najniže pogonske troškove po kilometru, što znači da što više putujete, više štedite.Takođe dostupan u ponudi Pande, benzinski motor 0.9 85KS TwinAir 4x4. Moćniji i efikasniji, savršen je izbor za smelije iskustvo vožnje. Njegova 4x4 tehnologija omogućava poboljšano prianjanje i vuču na bilo kojoj vrsti puta, dok vam funkcija izbora načina vožnje omogućava da odaberete svoj omiljeni režim vožnje: Auto, Off-Road i Hill Descent Control, za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji, uvek.


www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x