bmw

POTPUNO NOVI BMW iX. PIONIR NOVOG DOBA.


Rođen iz vizije. Stvoren za električnu mobilnost. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji BMW eDrive i električnom pogonu na sva četiri točka, BMW iX postiže izuzetni domet i impresivno ubrzanje od nule. Štedljivi dizajn mu daje moderan i izražajan izgled. Unutra, vrhunski ambijent visokog kvaliteta kombinovan sa najsavremenijim tehnologijama obezbeđuje maksimalni komfor i prostrani smeštaj za petoro. Otkrijte svoje novo omiljeno mesto na točkovima – BMW iX.

LJUBAV PREMA DETALJIMA BEZ PRESEDANA.

Shy Tech i najsavremenije tehnologije u novom modelu BMW iX.

Sa svojim dizajnom, luksuznim ambijentom salona u enterijeru i inovativnim Shy Tech elementima, BMW iX, kao automobil bez lokalnih emisija, doživljaj je komforne mobilnosti u svakodnevnom životu i na putovanjima. Shy Tech koncept smešta putnike u centar pažnje i dopušta tehnologiji da zauzme zadnje mesto sve dok ne zatreba: nevidljiva inteligencija koja se odražava u veoma posebnim i jedinstvenim detaljima modela BMW iX.

NOVA DIMENZIJA SVAKODNEVNE UPOTREBLJIVOSTI.

BMW iX donosi revoluciju u SAV segment. Sa dometom od preko 600 km*, idealan je za svakodnevnu upotrebu kao i za duga putovanja, što ga čini vozilom za svaki dan. Ove vrhunske performanse omogućene su njegovim jedinstvenim konceptom optimizovane težine karoserije, koji je nastao zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u kombinovanju inteligentne lake konstrukcije i inovativnih materijala kao što su laki aluminijum, čelik i ugljenik.

LAKŠE PUNJENJE POMOĆI BMW SISTEMA PUNJENJA.

Sa brojnim rešenjima za punjenje vašeg BMW-a kod kuće i na javnim stanicama, sve opcije su otvorene za vaš BMW iX. Osnovni proizvodi i usluge integrisani su u obim isporuke, kao što je pristup javnoj mreži za punjenje BMV Charging sa preko 450.000 punionica širom sveta i opreme za punjenje kod kuće. BMW iX postiže kapacitet punjenja do 200 kW. Ovo znači da može da se napuni za domet od 120 km za samo deset minuta ili 10-80% baterije za manje od 40 minuta. Kod kuće, možete lako napuniti svoj BMW iX sa vašeg zidnog punjača BMW Wallbox do 11 kW za manje od jedanaest sati, što vraća do 100% energije baterije, na primer preko noći. Kroz BMW Charging, BMW nudi novu tarifnu strukturu za javno punjenje s ciljem da javno punjenje učini jednostavnim i atraktivnim kao punjenje kod kuće - npr. bez osnovnih naknada u prvoj godini za novo kupljena električna vozila. Moguće je pristupiti velikom broju javnih pružalaca usluga u gustoj mreži BMW Charging-a - sve putem BMW kartice za punjenje ili putem aplikacije.

www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x