bmw

Potpuno novi BMW X3

Izuzetni naglasak na širini i X tipičnim elementima daju prednjem delu BMW-a X3 izuzetno prepoznatljiv izgled. Posebno ugaona BMW prednja rešetka i redizajnirani odbojnik s vertikalnim otvorima za vazduh u trouglastoj interpretaciji ističu njegov izuzetan autoritet. U potpunosti LED prednja svetla spuštena za blizu 10 mm upotpunjuju celokupnu sliku BMW-a X3 modernim i fokusiranim izrazom.

Redizajnirani BMW X3 stvara efekt koji je istovremeno upečatljiv i moderan. Puna LED prednja svetla u novom 3-dimenzionalnom obliku dodatno naglašava njihovu prisutnost. Široke, ispupčene izduvne cevi podižu se na horizontalne linije u gornjem delu, čime se ističe njegov moderan izgled. U kombinaciji s redizajniranom zaštitom donjeg dela, zadnji deo BMW-a X3 je vidljiv, istovremeno odavajući snažan utisak dok vozite.

www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x