jeep

NOVI JEEP AVENGER

SPOLJAŠNJOST
ŠTA VAS ZAPANJUJE

Avantura podrazumeva prelazak granica, istraživanje i pronalaženje sebe u jednom potpuno novom svetu. Karakteristične aluminijumske felne od 18'' savršeno odgovaraju robustnim oblicima najkompaktnijeg električnog Jeep® modela, zaštićenog zaštitom karoserije od 360°.

Odvažna estetika odražava reprezentativnu osobenost Jeep® modela: njegova karakteristična maska sa sedam proreza, kontrastni crni krov koji još više naglašava njegov položaj i prednji i zadnji kompletni LED farovi čine da Avenger bude prepoznatljiv na prvi pogled.

performance canvas

UNUTRAŠNJOST​
ŠTA MISLITE

Moderna i digitalna unutrašnjost Jeep® Avenger automobila spaja slobodu vašeg doživljaja vožnje i njegovu sjajnu funkcionalnost sa povezanim iskustvom. Nećete verovati koliko predmeta staje vaš novi SUV: u naš prostor za odlaganje može da stane sav sadržaj ručnog prtljaga.
Sve što je bilo u njemu, kao što su vaš pametni telefon, ključevi od kuće, flaša za vodu, kozmetička torbica i naočare za sunce, pronalazi svoje mesto čim uđete u svoj automobil. Za svakodnevni život ili putovanja vikendom, postoji pametan i organizovan prostor za sve.
Svako putovanje postaje avantura koju treba proživeti. Pratite tok svojih putovanja zahvaljujući toplim i udobnim sedištima izrađenim u ekskluzivnoj šemi žute i crne boje, žutim detaljima na komandnoj tabli i raznobojnim ambijentalnim svetlima, koja vaše emocije prevode u boje.DIMENZIJE

Jeep® Avenger je kompaktan, ali dovoljno prostran za najveće ambicije.

sicurezza alla guida

PERFORMANSE​
ŠTA DOŽIVLJAVATE

icona separatore

ELEKTRIČNI MOTOR​

Doživite upečatljivo iskustvo bez stresa. Prvi 100% električni Jeep® model kombinuje performanse i uzbuđenje vožnje u Jeep® modelu sa punom električnom snagom. Vozite sa lakoćom: 3 minuta punjenja dovoljna su da garantuju domet od 30 km sa brzim punjenjem od 100 kW DC - dopunite prosečnu dnevnu potrošnju u pauzi za kafu. SLobodno izaberite najbolje rešenje za punjenje za vas: uz Avenger dolazi i kompletan paket rešenja za punjenje. Kada ste umorni od svakodnevice, izađite iz grada i doživite slobodu bez emisija vozeži svoj novi SUV.


/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/performance/jeep_avenger_performance_BEV_1140x552.png
Izdvajamo
Do 404 km kombinovane vožnje
550 km gradske vožnje
* procenjeni WLTP električni domet

24 min
20-80% pri brzom punjenju od 100 kWh DC

156 KS
Električna snaga

100 kWh
Brzo punjenje baterije

100% SPOSOBNOST JEEP®MODELA
ŠTA STE PREVAZIŠLI

Kada tražimo vozilo, ne biramo samo ono koje nam se sviđa, već i ono koje podseća na nas.
Novi Jeep® Avenger ističe se svojom odlučnošću i avanturističkim duhom u kompaktnoj dimenziji. Njegova tehnologija thenologija Selec-Terrain® za odabir terena i kontrola spuštanja nizbrdo će vam omogućiti da se prilagodite svim vremenskim uslovima na putu - kiši, snegu, klizavom drumu, jer novi Jeep® Avenger i popriličan razmak od tla vam omogućavaju da se izborite čak i sa ekstremnim uslovima.


/content/dam/jeep/crossmarket/avenger-mp/capability/jeep_avenger_capability_1140x552.png

TEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST
ŠTA ZAMIŠLJATE

Novi Jeep® Avenger učiniće da vaša putovanja budu još jednostavnija i podstaći će vaš doživljaj vožnje. Sa svojim kombinovanim naprednim uređajima za pomoć vozaču, pomaže vam da držite odstojanje od vozila ispred vas, a da pritom idete središtem trake dok aktivno upravljate volanom.
Imajte u vidu da novi Jeep® Avenger sigurno ima dva digitalna panela od 10,25‘’: 100% digitalni klaster i Uconnect™ infotejnment sistem.Štaviše, možete lako da povežete i napunite svoj pametni telefon pomoću bežične podloge za punjenje.

performance canvas


Potrošnja električne energije u Jeep® Avenger potpuno električnom opsegu (kWh/100km): 15,9 - 15,3; emisija CO2 (g/km): 0. Homologacione vrednosti utvrđene na osnovu WLTP kombinovanog ciklusa, ažurirane 6. decembra2022. godine. Navedene vrednosti date su u komparativne svrhe.

Važno: stvarne vrednosti potrošnje električne energije mogu biti veoma različite i mogu varirati u zavisnosti od uslova upotrebe i različitih faktora kao što su: opcije, učestalost električnog punjenja po pređenim kilometrima, temperatura okoline, stil vožnje, brzina, ukupna težina, upotreba određene opreme (klima uređaj, grejanje, radio, navigacija, svetla itd.), tipovi i stanje guma, uslovi na putu, spoljašnji klimatski uslovi itd.

Autonomy Jeep® Avenger ima potpuno električni opseg: 404 - 389 km. Homologaciona vrednost utvrđena na osnovu WLTP kombinovanog ciklusa, ažurirana 6. decembra 2022. godine. Navedena vrednost data je u komparativne svrhe.

Važno: stvarna autonomija može biti veoma različita i može varirati u skladu sa: opcijama, uslovima upotrebe automobila (stil vožnje, brzina, ukupna težina itd.), upotrebom određene opreme (klima uređaj, grejanje itd.), tipovima guma, uslovima na putu, spoljašnjim klimatskim uslovima.www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x