fiatpro

Uspeh ima više oblika:Sada može prevoziti sve.

Karakteristike

Unutrašnja dužina
do 3,4 m (4,15 m uz Cargo Plus)
Zapremina tovarnog prostora
do 8,6 m3
Motor
Tehnologija dvostrukog turbopunjača


Motori

Snaga, pouzdanost i niski troškovi održavanja za prevoz robe i ljudi, u gradu i van grada. Široka paleta Euro 6 motora pomaže vam da radite bezbedno i da ostvarujete maksimalan profit.

Kubikaža-1598 cc

Tip-Dizel 4 cilindra u liniji

Ubrizgavanje-Direktno ubrizgavanje sa turbopunjačem promenljive geometrije

Maksimalna snaga-120 Hp (88 kW) pri 3500 obrtaja u minutu

Maksimalan obrtni momenat-300 Nm pri 1750 obrtaja u minutu

Nivo emisije-Euro 6Bezbednost

Talento vam nudi najbolje u pogledu bezbednosti, pomažući vam da ostvarite najbolje rezultate u poslu i da napredujete.ABS sa EBD i HBA

Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na tlo ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. Hidraulična pomoć pri kočenju (HBA), integrisana u ABS sistem, povećava intenzitet sile kočenja koji se odnosi na pritisak stopala na pedali za gas.
www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x