fiatpro

DUCATO FURGON

Već preko 35 godina poverenje koje nam ukazujete opravdavamo pouzdanošću i posvećenošću. Vaša misija postaje naša misija bez obzira da li prevozite robu, ljude ili imate specifične potrebe, sa preko 10.000 dostupnih verzija.


KARAKTERISTIKE


TOVARNI PROSTOR ZAPREMINENOSIVOST DODOSTUPNE VERZIJE17 m32 tpreko 2000


Dužina vozila (mm)Od 4963 do 6363
Visina vozila (mm)Od 2254 do 2779
Zapremina tovarnog prostora (m3)Od 8 do 17
Maksimalna dužina tovarnog prostora (mm)Od 2670 do 4070
Maksimalna visina tovarnog prostora (mm)Od 1662 do 2172
Širina zadnjih vrata (mm)1562
Visina utovarnog praga (prazno vozilo) (mm)535
Bruto nosivost (masa) (Kg)Od 3500 do 4250


SPOLJAŠNOST
PERAČI FAROVAZahvaljujući mlazu visokog pritiska, perači farova mogu da očiste celokupnu površinu farova, čime se povećava vidljivost i, usled toga, bezbednost u vožnji.
SVETLA ZA MAGLUSvetla za maglu se nalaze u donjem delu prednjeg branika i garantuju maksimalnu vidljivost.
LED DRL FAROVILED DRL farovi omogućavaju efikasnost osvetljenja veću za 40% i postavljeni su u položaj koji ih štiti od mogućih sudara.
PREDNJI DEO U 4 SEKCIJE
Novi branik je napravljen iz tri dela, uključujući i rešetku koja se može ukloniti pojedinačno, što omogućava brzo i ekonomično održavanje. Njegov oblik garantuje maksimalnu zaštitu. Maska hladnjaka je dostupna u metalik sivoj ili crnoj boji.
STEPENICI
Dva automatska stepenika olakšavaju pristup tovarnom prostoru Ducato-a, jedan na zadnjem delu, sa drugi sa strane. Oba su obložena aluminijumom koji sprečava proklizavanje i mogu nositi do 150 kg.
KOČIONI SISTEM
Kočioni sistem je napravljen i poboljšan kako bi povećao performanse i izdržljivost, istovremeno smanjujući nivo buke.
VEŠANJE
Dostupno je čak 6 tipova vešanja na zadnjoj osovini:
- standardno pojačano vešanje sa dvostrukom lisnatom oprugom
- "Comfort" vešanje prilagođeno za prevoz putnika (putničko vešanje) sa jednostrukom lisnatom oprugom i upornim sponama koje povećavaju udobnost putnika
- Vešanje sa dvostrukom lisnatom oprugom, većim odstojanjem od tla i balans štanglom koja poboljšava prijanjanje točkova na tlo, takođe dostupno na zadnjoj osovini sa povećanim maksimalnim opterećenjem od 2500 kg
- Vešanje od kompozitnog materijala koje omogućava smanjenje mase vozila za 15 kg
- Automatsko pneumatsko vešanje, sa mogućnosću nivelacije

ZADNJA KAMERA
Kada vozilo krene u rikverc, zadnja kamera sa ekranom od 5 inča se aktivira, čineći manevrisanje lakšim i bezbednijim.
PARKING SENZORI
Ultrasonični senzori za parkiranje se aktiviraju kada vozilo ide u rikverc, a naizmenični zvučni signal upozorava vozača da se približava prepreci.
OJAČANA KAROSERIJA
Glavni delovi vozila, poput karoserije i pokretnih delova, poboljšani su u pogledu snage, izdržljivosti i pouzdanosti.
ELEKTROPODESIVI RETROVIZORI
Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila.


MOTORI

Motor za svaku misiju, dizel ili na prirodni gas, efikasne potrošnje goriva i emisija, dinamičan i ekološki prihvatljiv. MultiJet motori sa indikatorom promene brzine su takođe dostupni uz Start&Stop i sve manuelne verzije imaju menjače sa 6 brzina, sa odnosom brzina specifičnim za Maxi seriju. UP taster optimizuje promene brzina kada je vozilo natovareno ili ide uzbrdo.

120 MultiJet
140MultiJet
177 MultiJetwww.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x