bmw

PRVI BMW iX: PIONIR NOVOG DOBA

PRVI BMW iX: PIONIR NOVOG DOBA.

Rođen iz vizije. Stvoren za električnu mobilnost. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji BMW eDrive i potpuno električnom pogonu na sva četiri točka, BMW iX postiže izuzetni domet i isporučuje impresivno ubrzanje od nule. Inteligentni BMW Operativni sistem 8 se koristi intuitivno.

BMW iX IMA DOMET OD 630 KM*.

Sa dometom od 630 km* BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) idealan je za gradsku vožnju i za duža putovanja. Zahvaljujući visoko efikasnoj konstrukciji, ima izuzetno nisku potrošnju energije od najviše 23 kW/h i izuzetnu aerodinamičnost sa izuzetnim koeficijentom otpora vazduha od samo 0,25 – što je vrednost bez premca u ovom segmentu.
Ako vozite svoj BMW iX u režimu My Mode dodatno povećavate efikasnost ovom impresivnom i efikasnom modelu.

BMW iX SA 523 KS*.

Sa dva snažna elektromotora i BMW xDrive električnim pogonom na sva četiri točka, BMW iX nudi izvanredne performanse: snagu od 523 KS* pokreće BMW iX xDrive50 od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi (BMW iX xDrive40: 326 KS *; 0-100 km/h za 6,1 s). Trenutno raspoloživ obrtni moment i neprekidno ubrzanje od početka rada omogućavaju BMW iX modelima da precizno i trenutno reaguju na svaki pokret papučice gasa i tako pruže neverovatno iskustvo u vožnji.

VREME NAPAJANJA ZA DOMET OD PREKO 100 KM*

Uz vaš BMW iX i BMW Charging, broj opcija za punjenje baterije bilo kod kuće, na poslu ili u putu znatno se povećava. Isto tako, performanse punjenja su imresivne i omogućavaju da dopunite bateriju na domet od skoro 150 km* za samo 10 minuta za model BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: preko 95 km* za 10 minuta) ili celokupan domet za manje od 40 minuta na javnim stanicama za punjenje sa oznakom IONITY High Power Charging..

  • Vrednosti se odnose na inicijalni status od 10%

POMOĆ U VOŽNJI U BMW-u iX.

BMW iX ima izuzetno veliki broj sistema za pomoć vozaču kao standardnu funkciju: Opcija Driving Assistant Professional osigurava optimalnu praktičnost i sigurnost u kritičnim ili monotonim situacijama u saobraćaju. Među funkcijama koje su uključene u sistem su Pomoć pri upravljanju i ostanku u traci (Steering and lane guidance assist) s proširenim funkcijama, pomoć za upravljanje u nuždi (Emergency steer assist), asistent za zadržavanje u traci s upozorenjem na bočni sudar (Lane keeping assistant). Parking Assistant Plus pomaže pri parkiranju i manevrisanju, te koristi velik broj kamera kako bi vam pružio sveobuhvatan prikaz predmeta koji okružuju vaše vozilo - takođe i u 3D-u.

www.autogarant.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim opštim uslovima prodaje, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x