Reference

Voda Vrnjici AD

Voda Vrnjici AD

Voda Vrnjici AD, dugi niz godina ima odličnu saradnju sa Auto-Garant-om, a ona se ogledala pre svega u pravilnoj preporuci i davanju informacija kod izbora vozila za naše potrebe, odnosno  davanje mišljenja za nabavku kako komercijalnih tako i putnickih vozila za obavljanje naše delatnosti. Takvim odnosom je uspostavljeno dobro poverenje koje rezultira nabavkom vozila od Auto-Garant-a po konkuretnim uslovima i pružanja usluga postprodaje, tj, kvalitetnog servisiranja i održavanja. Sva vozila koja su bila na redovnom  servisiranju ili održavanju u vema brzom roku su nam stavljena na raspolaganje sa ugrađenim orginalnim delovima. Na ovaj način Auto-Garant je stekao kod nas poverenje pouzdanog partnera i nalazi se na vrhu liste odbranih dobavljača za navedene usluge.


Radovan Simović, Generalni direktorVoda Vrnjci AD

Budget Rent a Car

Budget Rent a Car

Naša preporuka kompanije Auto-Garant, kao sigurnog partnera, kada je nabavka vozila u pitanju, zasniva se na višegodišnjoj saradnji. Pored konkurentnih cena, koje su svakako važne, istakla bih, pre svega, izuzetno profesionalni pristup svakoj nabavci, bilo da se radi o jednom vozilu ili flotnoj nabavci. Sve se završava u dogovorenom roku, što je u našoj branši od izuzetnog značaja.

Marija Dimitrijević Despotović, General Manager Budget Rent a Car – PANALEX AD

Sena

Sena

Kompanija Sena sa velikim zadovoljstvom preporučuje kompaniju Auto-Garant kao pouzdanog, kvalitetnog i povoljnog partnera. Naša saradnja se proteže dugi niz godina, tokom kojih nam je Auto-Garant obezbedio proizvode i usluge najvišeg nivoa, po veoma povoljnim komercijalnim uslovima. Imajući u vidu da Sena izuzetno ceni dugogodišnju saradnju i iskrene  partnerske odnose, uvereni smo da ćemo i u budućnosti imati veoma uspešnu saradnju sa Auto-Garant-om.

Dragan Senić, Generalni direktor Sena DOO

Trivit

Trivit

Preporučujemo Auto-Garant kao pouzdanog partnera koji će u svakom trenutku adekvatno podržati vaš razvoj.

Tomislav Apro Trivit DOO

Maći 001

Maći 001

Naša višegodišnja saradnja sa kompanijom Auto-Garant je zasnovana na međusobno korektnom partnerskom odnosu pri čemu nam je kompanija Auto-Garant uvek izlazila u susret prilikom nabavke vozila kako bismo uvek odabrali vozilo koje najviše odgovara našim poslovnim potrebama.

Aleksandar Jandrić Maći 001 DOO

 Šumadija sajam

Šumadija sajam

Poslovnost i profesionalnost firme  Auto-Garant, kao jednog od nasih izlagača na sajmu automobila su ključne stavke za uspešnu organizaciju takve sajamske manifestacije, poput Sajma automobila,  veoma traženog u Šumadiji.

Dragan Kuburović, Generalni direktor Šumadija sajam DOO

Trag-Press

Trag-Press

Auto-Garant je naš dugogodišnji saradnik i firma od poverenja pri nabavci novih Fiatovih vozila kao i servisiranja istih. Savremeno opremljen servis i profesionalno osposobljeni mehaničari omogućavaju efikasnu popravku svih kvarova kao i servisiranje vozila. Službe zakazivanja i prijema svoju usluznost pokazuju opsežnim ipreciznim obaveštenjima vezanim za popravku, servisiranje i cenu koštanja svojih usluga.

Edin Balić, koordinator regiona Čačak Trag-Press DOO

Lomax Company

Lomax Company

Profesionalni tim kompanije Auto-Garant iz Čačka je tokom naše poslovne saradnje dokazao svojim odnosom i brigom o našem voznom parku i profesionalnom poslovanju uopšte, da će i ubuduće biti naš cenjeni poslovni partner.

Biljana Vuković Lomax Company DOO

Stef-Trans

Stef-Trans

Profesionalnost, efikasnost i ljubaznost su najbolja preporuka svakog poslovnog partnera. Mi smo u Auto-Garantu pronašli upravo takvog partnera. Uverili smo se da njihov tim može u svakom trenutku da odgovori svim našim zahtevima.

Danijela Stefanović, Komercijalni direktor Stef-Trans DOO

Chips Way

Chips Way

Preporučujemo kompaniju Auto-Garant, kao pouzdanu i profesionalnu kompaniju koja će Vam uvek izaći u susret sa kvalitetnim savetima za nabavku i održavanje vozila. Njihov ljubazan prodajni tim će se postarati da kupite auto koji odgovara Vašim potrebama, a u njihovom savremeno opremljenom servisu će na najbolji način voditi računa o Vašem vozilu.

Tomislav Bajević, Generalni direktor Chips Way DOO

D Express

D Express

Naše dosadašnje iskustvo u poslovanju sa Auto-Garantom nas uporno okreće ka vama od prvog dana.U ime direktorke Ljiljane Karaklajić, a ispred naše kompanije, koristim priliku da vašim budućim saradnicima prenesem toplu preporuku na račun svakog vida poslovne saradnje sa vašom kućom. Predusretljivost, maksimalno angažovanje i profesionalizam vaših zaposlenih svakom kupcu sa sigurnošću garantuje zadovoljstvo.

Ivan Jovanović, Rukovodilac voznog parka D Express DOO

City Express

City Express

City Express doo (Member of Austrian Post International Group) predstavlja lidera za dostavu pošiljaka po principu „od vrata do vrata za 24 sata“ na celoj teritoriji Srbije. Svojim poslovanjem City Express je omogućio korisnicima brzo, jednostavno i ekonomično rešenje u segmentu dostave pošiljaka. Težimo da pratimo savremene svetske trendove, da podignemo nivo kvaliteta usluga, a samim tim kvalitet i nivo poslovanja svojih klijenata. Ovo nam je omogućila logistička podrška vozila koja su velikim delom  nabavljena u saradnji sa partnerom Auto-Garant doo iz Čačka.

Ivan Novaković, General Manager City Express DOO

Geo Oil Beograd

Geo Oil Beograd

Agencija GEO OIL već dugo vremena ostvaruje uspešnu saradnju sa kompanijom Auto-Garant. Stručno, ljubazno osoblje, nam je u svakom trenutku izašlo u susret i brzo i efikasno obezbedilo i rešilo svaki naš zahtev, bilo da je reč o nabavci ili servisiranju svih naših vozila. Auto-Garant je postao naš važan i pouzdan partner. Pored navedenih usluga, veoma povoljnih cena i profesionalnosti, stvoren je odnos poverenja i pouzdanosti i utaban put za dugu uzajamnu saradnju.

Željko Sekulić, Direktor Geo Oil Beograd

MDP TEAM LOGISTICS

MDP TEAM LOGISTICS

"Slobodno možemo reći da smo u kompaniji Autogarant,
Pronašli tačnog, profesionalnog i iskrenog poslovnog prijatelja, koji može ispratiti sve naše zahteve i potrebe.  Ako Vam je potreban partner u domenu vozila,voznog parka i servisa istih , Nemojte tražiti dalje ,Autogarant je pravi iskreni prijatelj za Vas."

Pavlović David Generalni Menadžer transporta MDP TEAM LOGISTICS

WURTH

WURTH

"Kompanija WURTH već dugi niz godina održava zdravu i profesionalnu saradnju sa Autogarantom. Stručno i ljubazno osoblje, predusetljivost i pouzdanost su učinili da naše poverenje prema partneru iz Čačka ostane nepokolebljivo."

Darko Momirović Car fleet menadžer, Wurth d.o.o Beograd