Postprodaja

Auto-Garant je ovlašćeni serviser brendova Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Lancia, Jeep, Dodge, Chrysler, BMW i Mini. Kompanija u svom sastavu poseduje dva odvojena servisna centra za održavanje navedenih brendova. Oba servisna centra su opremljena najsavremenijom mehaničkom i dijagnostičkom opremom koju nalažu standardi proizvođača brendova koje servisiramo. Naši servisni centri su opremljeni sa 18 dizalica na kojima radi 10 visoko obučenih i sertifikovanih stručnjaka. 

Tehnički pregled 

Kompanija Auto-Garant u sklopu BMW objekta poseduje jedinicu za obavljanje redovnog i vanrednog tehničkog pregleda. 

Limarsko-farbarska jedinica 

Auto-Garant poseduje farbarsku komoru poslednje generacije. Za farbanje se koriste isključivo boje koje preporučuju proizvođači, tako da je zagarantovano dobijanje odgovarajuće nijanse. Limarsko-farbarska jedinica je osposobljena za rad na svim vrstama vozila, nevezano za tip vozila i proizvođača. Pored farbarskih radova, u Autogarantu se vrše svi tipovi bravarskih radova. 

Vulkanizerska stanica i hotel guma 

Pored toga što u Auto-Garantu možete izvršiti vulkanizerske usluge i zamenu pneumatika, nudimo Vam i uslugu sezonskog čuvanja Vaših pneumatika do sledeće zamene. 

Maloprodaja rezervnih delova 

U našoj prodavnici rezervnih delova možete nabaviti sve originalne rezervne delove kao i dodatnu opremu za Vaše vozilo. 

Usluge šlep službe 

Za sva vozila u garanciji i van nje, Auto-Garant nudi uslugu šlep službe koja Vam je na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana u nedelji na teritoriji cele Srbije. 

Perionica 

Pored standardnog pranja vozila, nudimo Vam i usluge dubinskog pranja i poliranja vozila.


Kontaktirajte nas

Ibarski put 100, 32212 Preljina-Čačak, Srbija

Matični broj:

06369588

PIB:

100892360

Tekući račun:

160-5803-30 Banca Intesa

Kontakt

Kaplarević Vladimir: 069/88-66-893

kaplarevic.vladimir@autogarant.rs