FIAT DUCATO proglašen za najbolju bazu za kamp prikolice

Stvoren za one koji vole duga i uzbudljiva putovanja i boravak u prirodi... 

Trinaesti put zaredom, Fiat Ducato je proglašen za vozilo sa  „Najboljom bazom za kamp prikolice 2020“, ispred svojih poznatih konkurenata. Ovo prestižno priznanje dodeljuju čitaoci Promobila, specijalizovanog nemačkog časopisa koji je glavni pokazatelj trendova u sektoru rekreativnih vozila već više od 25 godina.

Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel koja se nalazi u Val di Sangro (Italija). Međutim, novi Ducato MY 2020 je poboljšani model koji najbolje odgovara svim profesionalnim potrebama. 

U posljednjih deset godina više od 500.000 domaćinstava širom Evrope odabralo je kamp kuću na bazi Ducato vozila.

Kupci izgledaju posebno oduševljeni jednom od glavnih inovacija: novim 9-stepenim automatskim menjačem koji obezbeđuje opušteno i prijatno iskustvo vožnje, optimizaciju potrošnje goriva kao i poboljšanje performansi. Štaviše, u klasičnom Ducato osnovnom modelu kamp kućica, motor je prepravljen uvođenjem 2,3-litarskog industrijskog dizel motora Euro 6d-TEMP. 

Robustan je i izdržljiv, ali garantuje performanse i udobnost tokom vožnje, sa svoja četiri nivoa snage: 120, 140, 160 i 180 KS. Svi opremljeni MultiJet tehnologijom, svaki motor ima svoje posebne karakteristike, kao što su dizajn turbopunjača, klipovi i dinamika tečnosti. Konačno, za sigurna i nesmetana putovanja, standardno se isporučuju najnapredniji sistemi za pomoć u vožnji (ADAS) zajedno sa dugim spiskom karakteristika koji garantuju maksimalan komfor.

Može se reći da je Fiat Ducato pravi „lider u slobodi“, sa izuzetnim međunarodnim priznanjima koja svedoče o njegovom primatu. Prestižna nemačka nagrada „Najbolja baza za kućice“ samo potvrđuje poverenje kupaca prema modelu Ducato kao idealnoj bazi za njihovo slobodno vreme u prirodi.