THE X1: DODATNO USAVRŠEN ZA 399€ MESEČNO

Spreman na sve - THE X1. Stiže da postavi nove standarde. 

Novi BMW X1 je došao da postavi nove standarde. Njegova spremnost za akciju vidi se pre svega u atletskom dizajnu. Eksterijer mu karakterišu kratki prepusti i dugo međuosovinsko rastojanje tipično za SAV.  Visoka svestranosti i felskibilnosti u kombinaciji sa inovativnim tehnologijama osiguraće maksimalni komfor na svakom metru vožnje.

DOLAZI DA ZAVEDE I ODVEDE U AVANTURU

Svaki pokret zapada za oko: novi BMW X1 impresionira svojim upadljivim oblikom  i svakim detaljem.  Upadljiva prednja BMW rešetka i smeli branik zajedno sa uskim Adaptivnim LED farovima garantuje ekstremno autoritativnu pojavu. U enterijeru, elegancija i prostranost odgovaraju svestranosti u svakom smislu.

SPORTSKI I MOĆAN DIZAJN ENTERIJERA

Izuzetak za ostale, ali standard u seriji BMW X: superiornost na svim terenima. Inovativne tehnologije kao što je Steptronic menjač ili sistem pogona na sva četiri točka BMW xDrive i sportski, a opet efikasni BMW TwinPower Turbo trocilindarski i četvorocilindarski motori čine BMW X1 pouzdanim saputnikom na svim trasama.

Inovativni koncept ekrana u modelu BMW X1.

IMPRESIONIRA SVAKIM SVOJIM DETALJOM

Doživite budućnost u svoj njenoj veličanstvenosti i svim njenim bojama. Zahvaljujući kontrolnom ekranu dijagonale 10,25" sa tačskrinom, BMW Head-Up Display sistemom u punom koloru i prikazu instrumenata u tehnologiji crnog panela, nikada ne gubite iz vida svoje mete u novom modelu BMW X1.

Za više informacija možete nas posetiti u našem prodajnom salonu - Ibarski put 100, Preljina - Čačak, ili kontaktirati našeg prodajnog savetnika:      

Marko Vesković      

 E-mail: veskovic.marko@autogarant.rs     

Tel: +381 63 622 822