POTPUNO NOVI BMW X5

Ponosan, moćan i elegantan

Svestran i robustan novi BMW X5 trijumfuje nad svakim izazovom na stazi od polarnog kruga do Južne Afrike. Prototipovi novog SAV (Sport Activity Vehicle) vozila se testiraju na najrazličitijim terenima i u svim klimatskim zonama u svetu.

Novo izdanje modela BMW X5 se odlikuje jasnim dizajnom, udobnim, sportskim i autoritativnim aspektima vožnje i inovativnim karakteristikama opreme. Unutrašnjost odiše klasičnim i modernim notama zahvaljujući sofisticiranom materijalu, skladnom dizajnu i inovativnom konceptu kontrole.

Kompletan spektar usluga BMW Connected Drive-a omogućava potpunu vezu između vozila i digitalnih uređaja preko BMW Connected personal mobility assistant. 

BMW Digital Key omogućava korisnicima pristup vozilu i pokretanje motora putem pametnog telefona. Povezivanje sa drugim BMW vozilima omogućava upozorenje o opasnosti u vožnji.

BMW X5 ispunjava najviše zahteve u pogledu agilnosti, preciznosti, kontrole i komfora, posebno zahvaljujući adaptivnom M oslanjanju Professional i Integralnom aktivnom upravljanju koje je, takođe, prvi put u ponudi. 

Eksterijer zauzima robustan i jasan dizajn koji je nov u X modelima, sa moćno izrađenim površinama, preciznim linijama i zadnjim svetlima sa trodimenzionalnom formom.

 

Potrošnja goriva i emisije CO2.

Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za izabrani model.

Vrednosti za vozila sa oznakom (2) preliminarne su.  

Vrednosti za vozila sa oznakom (3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u vrednosti NEDC-ekvivalenta kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se ovih vozila tiče, za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2,- vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.]  

Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.  

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putnmičke automobile može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim automobilima“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfa....


Za više informacija o modelu i našoj ponudi, pozovite našeg prodajnog savetnika 
032/51 50 514; 063/622 822