IZAZOV PRIHVAĆEN

Novi BMW X4. Samo napred.

Kakvi god da vas izazovi čekaju na putu, novi BMW X4 ih željno očekuje. Njegov progresivni dizajn i konture nalik na kupe momentalno otkrivaju žeđ za akcijom. A zahvaljujući prvoklasnoj dinamičnosti vožnje, inovativnoj lakoj konstrukciji sa niskim centrom gravitacije kao sa još višim nivoom performansi – samo jedno stoji između vas i vaših odredišta: čisto zadovoljstvo vožnje.


ON NE SLEDI PRAVILA. ON IH POSTAVLJA.
Elementi dinamične vožnje modela BMW X4:

Niski centar gravitacije - promoviše agilnost vozila i preciznost upravljanja, dok istovremeno obezbeđuje visoku stabilnost vožnje sa smanjenim pobočnim nagibom karoserije. Stoga, možete intenzivno uživati u sportskoj dinamičnoj vožnji.

Sportsko upravljanje - Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronic sistemom dovodi do direktne i agilne reakcije u upravljanju i obezbeđuje da manje fizičkog napora bude potrebno kako bi se volan okrenuo. Ono reaguje na ugao volana sa promenljivim stopama upravljanja .Ovo poboljšava kontrolu kada se vozi sa više dinamičnosti i smanjuje napor potreban da bi se upravljalo prilikom parkiranja i okretanja.

Adaptivno M vešanje - može se elektronski podesiti u svakom trenutku kako bi odgovaralo putu i uslovima vožnje. Vozač može takođe podesiti karakteristike vešanja preko sistema Driving Experience Control da bi obezbedio trenutno željeni stil vožnje - od komfornog do ekstremno atletskog sa naglašeno agilnim upravljanjem.


NE POSTAVLJA SE PITANJE DA LI. VEĆ KAKO.

MODEL M SPORT 

Model M Sport – prave performanse za BMW X4. Dinamični prednji panel odiše trkačkim sportom sa velikim otvorima za vazduh i moćnim bočnim obrubima. U središtu je velika prednja rešetka sa letvicama u crnoj boji visokog sjaja propraćena prorezom za vazduh istog izgleda. Naglasak izbliza: zadnji pane u boji Dark Shadow visokog sjaja. U enterijeru, sportska sedišta u crnoj koži „Vernasca“ sa plavim kontrastnim štepovima i M kožnim volanom nide maksimalni komfor i kontrolu. Tabla s instrumentima u Sensatec izvedbi sa plavim duplim štepovima i BMW Individual oblogom krova u Antracitu čine atmosferu savršenom.


MODEL M SPORT X

Sporty and self-assured is the impression created by the BMW X4 as Model M Sport X. Even the inserts in the front central air inlet with hexagonal embossing testify to the X DNA. The kidney grille slats are finished in high-gloss black, with the front surfaces of the slats and the side skirts in Frozen Grey. At the rear, the underbody protection in Frozen Grey matt concludes the appearance. In the interior, the M leather steering wheel with chrome-plated features, the exclusive Dark Aluminium Rhombicle decor and the sport seats in Tacora Red leather 'Vernasca' create an atmosphere of motor racing.


MODEL xLine

Snažan karakter vozila BMW X4 Model xLine očevidan je na prvi pogled. Letvice prednje rešetke u satiniranom aluminijumskom finišu obezbeđuje snažnu pojavu. Specifični elementi dizajna takođe su izrađeni u mat aluminijumu. Horizontalna ukrasna lajsna u spoljnim otvorima za vazduh i zadnja zaštita donje strane u izvedbi Glacier Silver metalik daju poseban naglasak izgledu vozila. Ekskluzivno: prorez za vazduh u boji Pearl Chrome. Fini detalj: enterijer je definisan sportskim kožnim volanom sa Galvanik umetkom i fino izrađenom ukrasnom lajsnom od finog drveta.


Potrošnja goriva i emisije CO2.
Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za izabrani model.

Vrednosti za vozila sa oznakom (2) preliminarne su. 

Vrednosti za vozila sa oznakom(3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u vrednosti NEDC-ekvivalenta kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se ovih vozila tiče, za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2,- vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.] 

Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju. 

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putnmičke automobile može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim automobilima“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfa....


Za više informacija o modelu i jedinstvenoj ponudi, pozovite našeg prodajnog savetnika 

032/51 50 514; 063/622 822